Pokrmy připravujeme z čerstvých sezónních surovin dodaných místními farmáři.
Hlavními ingrediencemi tohoto menu jsou: zelí, černý kořen, mangold, růžičková kapusta, dýně…
Menu podáváme denně od 11 do 22 hodin.
Předkrmy
Marinovaný losos | gin | mochyně | majonéza z citrusů a manga | okurka | bylinkový olej
Telecí tartar | bílá kachní játra | žloutkový gel s lanýži | vinaigrette z Madeiry | chips z žitného chleba
Burrata | kandovaná dýně | brusinky | dýňový olej | pražená dýňová semena
Salát z čočky a barevné quinoi | marinované houby | uzené tofu | avokádo | chips z rýže a mořské řasy
Polévka
Kuřecí vývar | drožďový knedlíček | sezónní zelenina | petrželový olej
Velouté z dýně a hříbků | karamelizované kaštany | dýňové nočky
Hlavní chody
Filet z pražmy královské | krémové kroupy | černý kořen | růžičková kupusta | máslová omáčka
Grilovaná pečeně z přeštického vepře | pyré z petržele a křenu | špekový muffin | kadeřávek | pečená petržel | tymiánové glazé
Kukuřičné kuřecí supreme | pistáciová krusta | textury květáku | omáčka z fermentovaného květáku
Telecí líčka | bramborové pyré s droždím | emulze z jogurtu a petržele | nakládaný řapíkatý celer | petrželový olej
Pečené špičaté zelí | brambory Hasselback | omáčka z podmáslí | křupavý kadeřávek |šalotkový gel | libečkový olej
Možnost veganské verze / vegan option available
Speciální nabídka
Vyzrálý hovězí sirloin steak | zapečená bramborová kaše se sýrem Gruyère | mangold | omáčka z whiskey a kampotského pepře
Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | kaviár z černého rybízu
Karamelový mousse | jablka | mučenka | brownie
Dýňová tartaletka | meringue | kaštanový krém | pomerančovo-zázvorový sorbet
Hrušky pošírované v portském víně | čokoládový krém | pistáciové praliné | hruškový sorbet
Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky
Výběr z českých a evropských sýrů | ovocné čatní | ořechy | ovocný chléb
Dvouchodové menu – 1.190 Kč |
Tříchodové menu – 1.490 Kč |
Seznam alergenů na vyžádání.