Pokrmy připravujeme z čerstvých sezónních surovin dodaných místními farmáři.
Hlavními ingrediencemi tohoto menu jsou: zelí, černý kořen, mangold, růžičková kapusta, dýně…

Menu podáváme denně od 11 do 22 hodin.


Předkrmy

Marinovaný losos | gin | mochyně | majonéza z citrusů a manga | okurka | bylinkový olej

Telecí tartar | bílá kachní játra | žloutkový gel s lanýži | vinaigrette z Madeiry | chips z žitného chleba

Burrata | kandovaná dýně | brusinky | dýňový olej | pražená dýňová semena

Salát z čočky a barevné quinoi | marinované houby | uzené tofu | avokádo | chips z rýže a mořské řasy


Polévka

Kuřecí vývar | drožďový knedlíček | sezónní zelenina | petrželový olej

Velouté z dýně a hříbků | karamelizované kaštany | dýňové nočky


Hlavní chody

Filet z pražmy královské | krémové kroupy | černý kořen | růžičková kupusta | máslová omáčka

Grilovaná pečeně z přeštického vepře | pyré z petržele a křenu | špekový muffin | kadeřávek | pečená petržel | tymiánové glazé

Kukuřičné kuřecí supreme | pistáciová krusta | textury květáku | omáčka z fermentovaného květáku

Telecí líčka | bramborové pyré s droždím | emulze z jogurtu a petržele | nakládaný řapíkatý celer | petrželový olej

Pečené špičaté zelí | brambory Hasselback | omáčka z podmáslí | křupavý kadeřávek |šalotkový gel | libečkový olej
Možnost veganské verze / vegan option available


Speciální nabídka

Vyzrálý hovězí sirloin steak | zapečená bramborová kaše se sýrem Gruyère | mangold | omáčka z whiskey a kampotského pepře


Dezerty

The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | kaviár z černého rybízu

Karamelový mousse | jablka | mučenka | brownie

Dýňová tartaletka | meringue | kaštanový krém | pomerančovo-zázvorový sorbet

Hrušky pošírované v portském víně | čokoládový krém | pistáciové praliné | hruškový sorbet

Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky

Výběr z českých a evropských sýrů | ovocné čatní | ořechy | ovocný chléb

 


Dvouchodové menu – 1.190 Kč
Tříchodové menu – 1.490 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.